Dacă PC-ul nu se utilizează o perioadă mai lungă, acesta se blochează.
Când PC-ul se utilizează din nou, din scopuri de securitate, se afișează un ecran de blocare, care poate fi deblocat prin următoarea metodă.
Din ecranul de blocare, apăsați orice tastă de pe tastatură sau glisați în sus când faceți clic și țineți apăsat butonul mouse-ului.
Când se afișează fereastra de conectare, introduceți parola și faceți clic pe [Enter].
(dacă nu este setată nicio parolă, apăsați butonul de conectare pentru a debloca imediat ecranul.)