Gdy urządzenie pracuje, można zajrzeć do wnętrza bębna, włączając tę funkcję.
Aby włączyć lub wyłączyć funkcję, nacisnąć i przytrzymać przez 3 sekundy przycisk Poziom Wysuszenia.
Oświetlenie zostanie automatycznie wyłączone po 4 minutach.
W zależności od typu drzwi w danym modelu zajrzenie do wnętrza bębna może nie być możliwe.