Funkcja automatycznego ponownego uruchamiania
Gdy urządzenie zostanie ponownie włączone po przerwie w zasilaniu, wznowi pracę z tymi samymi ustawieniami.
Funkcja ta jest przydatna w przypadku awarii zasilania.
Funkcja ta jest domyślnie włączona w ustawieniach fabrycznych.
Aby skonfigurować lub wyłączyć funkcję automatycznego ponownego uruchamiania, należy nacisnąć i przytrzymać przycisk wymuszonego działania b przez 15 sekund.
- Typ matowy
- Typ błyszczący
- Typ Deluxe