Seleccioneu i premeu l’aparell que ha registrat en l’aplicació.
Seleccioni i toc Eliminar dispositivo en el menú d'ajustos per a desconnectar-lo.
Premeu el botó Encès/Apagat del panell de control.
Mantingueu premuts els botons Centrifugado (Centrifugat) i Finalización diferida (Finalització diferida) simultàniament durant 3 segons per desactivar la connexió de xarxa.