Når apparatet slås på igjen etter strømbrudd, gjenoppretter det tidligere driftsinnstillinger og kjører på samme måte som før.
Denne funksjonen er nyttig i tilfelle strømbrudd.
Denne funksjonen er aktivert som standardinnstilling fra fabrikken.