Als het apparaat na een stroomstoring opnieuw wordt ingeschakeld, worden de vorige bedrijfsinstellingen hersteld en zal het met deze instellingen draaien.
Deze functie is nuttig in geval van een stroomstoring.
Deze functie is standaard geactiveerd.