Do góry > EKSPLOATACJA > Ogólne informacje o produkcie > Funkcja automatycznego ponownego uruchamiania

Funkcja automatycznego ponownego uruchamiania

Gdy urządzenie zostanie ponownie włączone po przerwie w zasilaniu, wznowi pracę z tymi samymi ustawieniami.

  • Funkcja ta jest przydatna w przypadku awarii zasilania.

  • Funkcja ta jest domyślnie włączona w ustawieniach fabrycznych.

  • Aby skonfigurować lub wyłączyć funkcję automatycznego ponownego uruchamiania, należy nacisnąć i przytrzymać przycisk wymuszonego działania b przez 15 sekund.