Ha véletlenül megváltoztatta a rendszer beállításait, visszaállíthatja az alapértelmezett beállításokat.
A példában szereplő típus eltérhet az aktuálisan használt típustól, és az előzetes értesítés nélkül, teljesítményjavítás céljából módosulhat.
A rendszer beállítási képernyőjének megnyitása után a nyíl gombokkal mozogjon a [Exit] lehetőségre.
A nyíl gombok segítségével, majd az [Enter] megnyomásával kattintson az [Load Setup Defaults] lehetőségre.
Amikor a Setup Confirmation képernyő megjelenik, jelölje be az [Yes] jelölőnégyzetet, és nyomja meg az [Enter] billentyűt. A beállítások alapértelmezett gyári beállításokra állnak vissza.
A rendszer beállításaiban tett változtatások mentéséhez nyomja meg az [F10] billentyűt.
Amikor a Setup Confirmation képernyő megjelenik, jelölje be az [Yes] jelölőnégyzetet, és nyomja meg az [Enter] billentyűt. A számítógép újraindul.
Az [F9] megnyomásával használhatja az [Load Setup Defaults] lehetőséget.