Do góry > UŻYTKOWANIE > Ogólne informacje o produkcie > Funkcja automatycznego ponownego uruchamiania

Funkcja automatycznego ponownego uruchamiania

Gdy urządzenie zostanie ponownie włączone po przerwie w zasilaniu, wznowi pracę z tymi samymi ustawieniami.